10.7.2014

Painetta

Esimurkkuni sai maksusitoumuksen elikkäs virallisen lupauksen, että teetetään hälle painepaita. Tarkoitus on helpottaa myrskyävää mieltä aistien aliherkkyyttä kompensoimalla eli pukeutumalla niin että tuntuu. Myönnän kyllä etten ole aivan varma miten tämän pitäisi toimia, mutta lähes kaikkea olen valmis kokeilemaan.

Paita teetetään mittatilauksena firmassa, joka tuottaa vastaavia vermeitä myös esim. urheilijoille ja nyt kun näin esitteet niin MÄKIN HALUUN! Keksin heti, millaisiin tilanteisiin muu perhe voisi pukeutua rauhoittaviin ja kehoa eli omaa olemista rajaaviin vermeisiin:

- Kauppareissut.
Joku mulkoilee, joku kommentoi kovaan ääneen, joku on jopa tullut huutamaan lapselle joka ei "osaa käyttäytyä". Huoltaja ja sisarus voisivat hyötyä häpeähaarniskasta tai edes puolustusmekanismit rauhalliseen selittämiseen rajaavasta piposta. Kerran huusin keski-ikäiselle miehelle takaisin kurkku suorana. Lause: "etkö saa kotona vai mikä kiristää" ei lukeudu väittelytaitojeni helmiin. Vaikka siinä hetkessä kyllä helpotti ja toimi.

- Kyläily.
Ei ole harvinaista, että vaellan kahvikuppi kädessä ympäri huoneistoa tai nojailen lastenhuoneen ovenkarmiin. Kerran istuin keittiöön muiden aikuisten kanssa. Kutsujen emäntä soitti perään, että hänen lapsensa astmalääkkeet löytyivät sängyn alta. Tai siis purkki löytyi. Lääkkeet löytyivät esikoisen verenkierrosta. Jonkinlainen antistressaava ja hereillä pitävä hikinauha äidille?

- Kotoilu.
Olohuoneen ikkunalasin läpi lensi posliinilautanen.
Naapurit kirjoittivat ilmoitustaululle lappuja koska meillä paiskottiin ovia.
Mikrosta katkaistiin johto kun sähköpistoke oli seinässä kiinni - sähköisku, pelästys ja kellarista asti sulake p*skana eli sähköt poikki.
Lapsi-eli-on-se-jo-nuori karkasi ulos, mutta kääntyi roskikselta ja palasi takaisin... alasti.
Kun esimulkkua ituttaa se karkaa päälle - melkein kenen tahansa lähinnä olevan päälle.
Noin muutaman mainitakseni....
haluan pelon-tappavan kypärän ja rakastamisen kykyä lisäävän rintapanssarin.

Että jos se painepaita toimii, niin näitä seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti