13.8.2014

Pieniä ja isoja rikoksia

Nyt tekisi mieli tehdä rikosilmoitus Tampereen kaupungin tekemästä pahoinpitelystä.

Niistä päättäjistä, jotka veivät alkavana lukuvuonna lapseni luokasta kouluavustajan ja jättivät luokan pärjäämään kestämättömässä tilanteessa ilman riittävää resurssia. Joku sen päätöspaperin on allekirjoittanut, istunut siinä lautakunnan istunnossa, jossa tämä säästötoimenpide oikeutettiin.

Tulos: yhdellä mustelmat selässä, seitsemän lasta pelkää, yksi leimautuu.Turha tulla kunnanisien sanomaan, etteikö tässä olisi kyseessä suora syy-seuraus -suhde!

Eikä se syy ole opettajassa tai jäljelle jääneissä avustajissa. Syy Ei ole koulussa tai rehtorissa. Syy Ei ole edes lapsessa joka löi. Syy on teissä, jotka viette ne viimeiset mahdollisuudet lasten käydä turvallisesti koulua. Miten se on niin vaikea ymmärtää että näitä ihmisiä tarvitaan. Että pieni leikkaus joka luokan avustajamäärästä on iso vahinko koko koulun oppilaille, opettajille, meille vanhemmille.

Kysytään usein että miksi täytyy aina sattua ennen kuin mitään opitaan. Pahaa pelkään että tässä asiassa ei tapahdu mitään hyvää edes tämän jälkeen. Rikos on tapahtunut. Rangaistusta kärsivät ne heikoimmat. Joka päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti